Matlagningstips

Runkbulle

Antal portioner:
4

Ingredienser:

Bulle
Säd


Kommentarer
Postat av: nyfiken

Jag prövade detta igår. jag tyckte att jag använde mig av för lite säd. Hur många dl använder du?

2009-08-14 @ 09:40:01
Postat av: Kunnig

Smaken är som baken är ett vanligt uttryck som passar in bra här.. I genomsnitt rinner det ner 1,5-2 matskedar säd mellan skinkorna efter utlösning. Så är det 4 personer och en stor bulle så kan man med lätthet använda upp till 1,5 dl.. Väl smakat.



Tips: Om man fyller testiklarna under en veckas tid innan tömning så får man en fylligare och större mängd säd.. Testa även att gratinera den sädtäckta bullen innan servering.

2009-08-14 @ 12:03:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0