Sveriges just nu fulaste namn
Vill bara påminna er om att nr 1 är alltså det riktigt fulaste och fick överlägset flest röster.
10. Sven Otto Litorin
9. Bengt-Hans
8. Stefan & Chister
7. Hildegard krepps
6. Olof "Germund" Hedlund
5. Leif "Loket" Olsson
4. Aids
3. Lucia
2. Godzilla
1. Andreas "Jävla" Ögren
Dagens middag: Har ingen matlust efter det här.
/The badest trasher of them all!
Till slut fick vi det bekräftat! Usch Jocke!!

Tyck gärna till om vad ni tycker om Jocke efter det här, gärna vad ni hade för känslor för honom redan innan.
Blev denna ändring bättre? Var det väntat?
Vafan hände?
Varning känsliga tittare!
Min första tanke var: Ska verkligen något såhär brutalt och vidrigt hemskt få inträffa i denna värld!!

Ät Ipren
/Bad Trasher
Anton, Anton, Anton.
http://www.youtube.com/watch?v=RRe3gLoE0wU&feature=related
: Ta gärna en Lapin.
/ Han som är mad när han crashar
Turkisk Kebab ;)
Måste vara bästa uppfinningen sedan hjulet, Det konstiga med kebaben är att det inte är som man tror, att det skulle vara Jocke Degerman som har uppfunnit den. Nej det är istället det här geniet, Mahmut Aygun.
Det bör också nämnas att om man slår ut alla ord som sas under veckan så var hela 50% av dom Kebab! eller Rulle Kebab! eller självklar Döner Kebab!
Här är alltså historien om Mahmut Aygun "The Kebab King!"
Mahmut Aygun, was suffering from cancer and died in Berlin at the age of 87.
Known as the "kebab king" he was born in Turkey and moved to Germany at the age of 16 to open a snack stall. He invented the doner kebab nearly 40 years ago.
Kebab meat, consisiting of roast lamb and spices, had traditionally been served with rice but in a moment of inspiration Mr Aygun saw that the future lay in putting the meat inside a pitta bread.
That allowed customers who had been drinking to wander off into the night with their food and eat it as they stumbled home.
Mr Aygun once said: "I thought how much easier it would be if they could take their food with them."
The first of the new snacks was served on March 2, 1971, at Hasir, his restaurant in Berlin.
It was called a doner kebab after the Turkish word "dondurmek" which means a rotating roast.
Mr Aygun went on to invent the yoghurt sauce often served with a doner kebab.
The subsequent popularisiation of the doner kebab in the UK led to many traditional fish and chip shops going bust.
In Berlin his death was greeted with sadness and one headline read: "Thanks, Mahmut!"
Mat tips: Ät Kebab!
/Mvh, Bad Trasher
titta, så jävla mäktigt!

Paus: våffla med korv.
/ Mad crasher